Uvjeti poslovanja

1. UVJETI POSLOVANJA!

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce, čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske.

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvača www.kanabis.org uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala. Molimo, da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe. Korištenje stranica www.kanabis.org te korištenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja.

Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Kanabis.org te služe kao elektroničko prodajno mjesto Kanabis.org ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove previđene namjene. Sadržaji na ovim stranicama vlasništvo su tvrtke vlasnika stranice i/ili odgovarajućih autora/vlasnika sadržaja.

2. OBAVEZE KORISNIKA!

Korisnicima ove web lokacije strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja, koji krše postoječe hrvatske i/ili međunarodne zakone. Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteči, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način. Nadalje je strogo zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili prepostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.

Strogo zabranjeno je lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe, i manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga ove web lokacije. Prilikom registracije korisnik je obavezan unijeti istinite podatke.

Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje narudžbom artikala putem potpisane narudžbenice ili internetom. Kupoprodajni ugovorni proces postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke putem Hrvatske pošte. Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata, Vi preuzimate robu otkupninom, čime potvrđujete, da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članu 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku od 7 dana od primitka paketa putem emaila.

3. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI!

Vlasnik stranica, autor i administrator stranica, partneri, ili ostale treće strane navedene na ovim stranicam, ni u kojem slučaju nisu odgovorni ni za kakve štete(uključujući, bez ograničenja, štete uzrokovane gubitkom dobiti, gubitkom podataka ili prekidom poslovanja) nastale zbog korištenja, nemogućnosti korištenja, ili kao rezultat korištenja ovih stranica, bilo kojih internet stranica povezanih s ovim stranicama, ili materijala, informacija i usluga sadržanih na nekim ili na svim navedenim stranicama, bez obzira osniva li se jamstvo, ugovornoj ili izvan ugovornoj odgovornosti ili bilo kojem drugom pravnom temelju, te bez obzira na to je li vlasnik stranica upoznat ili ne s mogućnošću navedenih šteta.Ako zbog korištenja materijala, informacija ili usluga na ovim stranicama imate potrebu za servisiranjem odnosno popravkom opreme ili ispravkom podataka, sami snosite sve tako nastale troškove.

4. IZUZEĆE OD ODGOVORNOSTI!

Materijali i usluge na ovim stranicama stavljaju se na raspolaganje “u viđenom stanju” bez jamstva bilo koje vrste, uključujući jamstva na utrživost, pogodnost za određenu namjenu, ili nepovredu intelektualnog vlasništva. Obaveze vlasnika stranice u pogledu njegovih proizvoda i usluga uređene su isključivo ugovorima na temelju kojih se pružaju te ništa na ovim stranicama ne može se smatrati izmjenom tih ugovora.

Osim toga, vlasnik, kao ni autor i administrator stranice, ne jamče točnost i potpunost materijala ili usluga na ovim stranicama.Vlasnik stranice može u svakom trenutku, bez predhodne obavijesti, izvršiti promjene na materijalima i uslugama na ovim stranicama, ili na proizvodima i cijenama koje su u njima opisane. Materijali i usluge na ovim stranicama mogu biti zastarjeli, i vlasnika stranice se ne obvezuje na ažuriranje tih materijala i usluga na njima.

5. ZAŠTITA PRIVATNOSTI!

Osobne podatke, koje nam proslijedite korištenjem ovih stranica, bilo interaktivnim formama za prikupljanje podataka koje se nalaze na ovim stranicama, ili koristeći adresu elektronske pošte koja se nalazi na ovim stranicama, koristit čemo isključivo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Tako se vaše osobne informacije skupljaju samo u svrhu isporuke naručene robe i tako ostaju u vlasništu Vlasnika ovih stranica. Ostalu komunikaciju ili materijale koje nam pošaljete, kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i slično, nečemo tretirati kao povjerljive i kao one s kojima se ne može slobodno raspolagati.

Ograničenje na osobnu, nekomercijalno korištenje. Ove stranice namijenjene su korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje.

Nije dozvoljeno:
 • mijenjati
 • kopirati
 • distribuirati
 • prikazivati
 • objavljivati

  ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim stranicama bez izričite suglasnosti njezinih vlasnika.

  6. REKLAMACIJE

  Kanabis.org garantira, da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobaljivi. S obzirom na mogućnost idividualnog podešavanja monitora na vašem računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl, ne možemo jamčiti potpunu sukladnost boja naših proizvoda s bojama kako ih vi vidite na zaslonu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na ostvarenje jamstva kupac gubi i u slučaju neovlaštene dorade proizvoda, te isto tako zahvata na proizvodu od strane treće neovlaštene osobe.

  Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o poteškoći. Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primitka proizvoda, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca.

  Kupčevo je pravo da vrati proizvod u slijedećim slučajevima:
 • dostava proizvoda koji nisu naručeni
 • dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom isporuke

  Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvode sa greškom priložiti kopiju računa ili narudžbe kojom se potvrđuje kupnja. Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno upakirane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju u njegovom trošku.Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške.

  Sve cijene su bruto ( sadrže PDV ) i izražene su u EUR.